WIK | ZIEZO
twitter facebook
U bent hier > producties > * Boeing Boeing

Onze producties* Boeing Boeing


Met:
   
 Ludo Ghielens
   
 Joke Verboven
   
 Serge Lismont
   
 Karine Ludwig
   
 Mieke Gilbert
   
 Sophia CroesInhoud:
Auteur : Marc Camoletti ------- Regie : Serge Lismont

Bernard is een succesvolle architect. Hij is echter ook vrijgezel en wil daar niet direct verandering in brengen.

Hij houdt er namelijk niet minder dan drie verloofdes op na, allemaal airhostesses. Handig voor hem, want door de verschillende uurroosters die ze hebben, komen ze elkaar nooit tegen.

Hij moet er enkel op toezien dat hij de uurroosters in zijn agenda laat passen. Hij laat zich hierin bijstaan met de hulp van zijn trouwe huishoudster Bertha, hoewel zij Bernard's praktijken niet altijd ziet zitten.

Op zeker moment komt na tien jaar Bernard's ouder vriend Robert langs. Hij is eigenlijk op zoek naar een appartement om zich in Antwerpen te settelen.

Robert is onder de indruk van de levensstijl van zijn oude kameraad. Bernard nodigt hem daarom ook uit om een weekje te blijven logeren.

Dan komt het nieuws dat er een nieuw type Boeing in gebruik gaat genomen worden dat veel sneller is. Hierdoor worden de uurroosters van Bernard's verloofdes danig overhoop gehaald.

Het gevolg laat zich raden. Opeenvolgende hilarische toestanden volgen zich aan een razend tempo op. Kan Robert zijn vriend helpen om zijn hoofd boven water te houden in dit "Boeing Boeing" verhaal?"...


Bekijk het Fotoalbum van deze productie.


Speeldata:
Vri. 23 Maart 2012 20:00:00
Zat. 24 Maart 2012 20:00:00
Vri. 30 Maart 2012 20:00:00
Zat. 31 Maart 2012 20:00:00
Zon. 01 April 2012 15:00:00