ZIEZO | WIK
twitter facebook
U bent hier > producties >

* Koning Arthur door...


Onze producties* Koning Arthur door...


Met:
   
 Elke
   
 Emilie
   
 Hellen
   
 Lolita
   
 Margot
   
 Marthe
   
 Matis
   
 Royd
   
 Thibaut
   
 Yoni
   
 LouiseInhoud:
Koning Arthur door kinderogen
De wereld kent al talloze bewerkingen, hernemingen, literaire werken, gedichten, teksten gebaseerd op de oude "Koning Arthur" legende. Verhalen werden geschreven in (kinder)boeken enz.. Mark Tijsmans zei hierover : " Het verhaal van Koning Arthur is een van de beroemste verhalen ter wereld. Eeuwen oud, reeds honderd-malen verteld. Telkens weer opnieuw, telkens weer verschillend ..weer een beetje anders. Dat is nu het leuke aan de legende, hoe ze ook verteld wordt, het blijft een mooi en boeiend verhaal. En ook al bestaan er heel veel versies, er kan er altijd nog eentje bij..bijvoorbeeld die van mij."
Maar dat is het nu juist, de legende is al zo vaak verteld op zoveel verschillende manieren dat niemand nog exact weet wat het echte verhaal was. Hoe dan ook dit jaar nam ik mijn "ZieZo-kids" mee de tijdmachine in naar de wereld van Arthur. We kombineren verschillende elementen uit een eigen visie van en met briljante ideëen dat dit misschien wel de versie wordt van de versies. Dat onze ZieZo-Kids heel wat talent in petto hebben wisten we al, maar wat gebeurt er als ze hun eigentijdse kijk op een klassieker van formaat storten?
Dat is aan U om te ontdekken!
Laat je verwonderen en geniet van een verhaal dat nog ouder is dan U zich kan inbeelden, bewerkt en gebracht door kinderen die vele jaren jonger zijn dan U !
Een regie van Annelies Neels met de ZieZo-Kids 2012....


Bekijk het Fotoalbum van deze productie.


Speeldata:
Vri. 23 Maart 2012 20:00:00
Zat. 24 Maart 2012 20:00:00
Vri. 30 Maart 2012 20:00:00
Zat. 31 Maart 2012 20:00:00
Zon. 01 April 2012 15:00:00