ZIEZO | WIK
twitter facebook
U bent hier > nieuws

Nieuws



Vri. 03 Oktober

Jeugdtheater "ZieZo" zoekt jong, nieuw bloed


“ZieZo" is de jeugdafdeling van de Halse toneelkring "Willen Is Kunnen" en bestaat sinds 2005”
Bent u tussen 8 en 18 jaar jong, hebt u zin in een leuke hobby en voelt u de acteermicrobe kriebelen? Dan is het Jeugdtheater "ZieZo" ongetwijfeld uw ding! Wij zijn altijd op zoek naar jong, nieuw talent om er ook dit "Tiende ZieZo-seizoen" een ferme lap op te geven! Meer nog... we geven van katoen in "DE KAPEL" Gemeentehuis Zoersel op 24,25 en 26 april 2015.

“ ZieZo is veel meer dan enkel en alleen op de planken staan. “De jongeren, die opgesplitst worden in een groep van 8 tot 14 en één van 14 tot 18 jaar, leren onder speelse en deskundige begeleiding alle facetten die te maken hebben met theater, zoals : bewegen, stemgebruik, improviseren ... We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en dat vertaalt zich in de verschillende disciplines waaraan we ons wagen: figurenspel, sprookjesverhalen, thriller, hedendaagse problematiek ...”.

De 8- tot 14-jarigen ( ZieZo-Kids) komen elke zaterdag voormiddag samen in het Koetshuis, de oudere groep ( ZieZo-rebels) elke woensdag-avond. Deze initiatielessen/repetities monden dan uit in een volwaardig toneelstuk per leeftijdscategorie. ( eind april of begin mei )

Iets voor u? Laat het dan weten via mail aan ziezo@wik-ziezo.be , gsm 0470/85.94.10
of vul uw gegevens in op de website (contact) en .... like ons zeker op facebook! doeiiiiiii
...